In mijn carrière heeft kennisoverdracht altijd centraal gestaan, via het schrijven van artikelen, het maken van reportages voor de radio, het ontwikkelen en geven van cursussen, het geven van trainingen voor kleine groepen en het houden van presentaties voor een stuk minder kleine groepen. In Nederland en internationaal. Zo heb ik al in zo’n 15 verschillende landen trainingen, workshops en presentaties aan en met eindgebruikers gegeven.

In de jaren 80 ben ik begonnen met theatervoorstellingen en een opleiding aan de toneelschool in Maastricht. Daarna in Utrecht de opleiding journalistiek gevolgd, waarna ik een aantal jaren als journalist heb gewerkt, voor dagblad en radio.

Vandaaruit – en met de opkomst van de grafische interface in het bedrijfsleven – de overstap gemaakt naar bedrijfstrainingen en -presentaties. En dat jaren lang met veel plezier en enthousiasme gedaan.

Acht jaar geleden ben ik mijn vaardigheden in gaan zetten om jongeren te helpen zich voor te bereiden op de ICT-markt. De jaren werkzaam in het reguliere MBO-onderwijs vormden een uitermate enerverende en leerzame periode. Mijn website is dan ook ontwikkeld door een van mijn oud-leerlingen (Ticonlinemarketing.nl)…

Deze ervaringen konden dan ook niet anders dan leiden tot waar ik nu ben: mijn ervaring en enthousiasme inzetten voor mijn eigen bedrijf en mijn kennis en kunde toepassen om uw collega’s of werknemers (en uzelf) te begeleiden en te trainen in een nieuwe of veranderende softwareomgeving.

Mijn kracht ligt in het enthousiasmeren van mensen en hen inzicht brengen in en leren omgaan met een veranderende digitale werkomgeving. Dat kan op talloze verschillende manieren;

  • Klassikale trainingen
  • Presentaties
  • Workshops
  • Zelfstandig leren onder begeleiding
  • Één op één sessies
  • Handleidingen en Frequently-Asked-Questions-Cards (FAQ-Cards)
  • Instructie- en informatiefilms op intra- of internet

Daarnaast neem ik graag de zorg rondom de organisatie van uw kennisoverdracht-traject uit handen.

Jeroen Janssen

J2 Training