Ondersteuning bij Office 365

Heeft jouw team ondersteuning nodig in het werken met Microsoft Office 365? Is je team al in staat om vanaf iedere locatie en op ieder apparaat te werken? Gaan jullie aan de slag met OneDrive, Sharepoint, Teams of zijn ook Planner en Flow geschikt?

Veel van deze vragen komen naar voren wanneer ik kennismaak met een bedrijf. Het implementeren van Office 365 in de workflow van je bedrijf is zo simpel nog niet. Men behoeft vaak begeleiding in het kiezen van de juiste programma’s en het maken van de overstap naar deze programma’s. Als Microsoft Partner zorg ik voor een zorgeloze overstap naar Office 365. Hierbij kun je denken aan (migratie-)trainingen op maat en consultancy.

Office 365 consultant

Naast complete trainingen, kun je ook beroep doen op mij als consultant. Ik geef je graag een deskundig advies over een mogelijke overstap naar Office 365. Ik wijs je op de technische en functionele voordelen en geef je inzicht in kosten en besparingen die de overstap met zich mee brengt. Ook help en adviseer ik je bij het inzetten van de juiste strategie.

 

Office 365 voor bedrijven

Office 365 is voor bedrijven vaak ideaal om de samenwerking en communicatie onder medewerkers én de samenwerking met klanten en leveranciers te verbeteren. Er wordt uitgegaan van ‘Tijd-, Plaats- en Apparaatonafhankelijk Werken’ (TPAW). Microsoft Office 365 biedt namelijk de mogelijkheid om bestanden online te delen, beheren en synchroniseren. Je hebt altijd online toegang tot alle Office-programma’s en je gegevens worden beschermd met geavanceerde beveiliging.

J2 Training helpt je verder met onderstaande Office 365 apps. Klik op het logo voor meer informatie.